📍Kobaklar Mahallesi

Kobaklar ve Hüseyinbeşeler Mahallemizdeki gönüldaşlarımız ile bir araya geldik. Muhabbetleri, destekleri ve dualarıyla yanımızda olan bütün hemşehrilerimize teşekkür ederim.
Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Birlikte Başaracağız.

📍Kalabak Mahallesi

Böylesine manevi bir ay içinde hemşehrilerimiz ile birlikte aynı duygularlar ve dualarda buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Bu akşam Kalabak Mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile bir aradaydık. Bizleri coşkulu bir şekilde karşıladıkları için hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizle 31 Mart’ta yeni bir zafere daha imza atacağız.

📍Büyükdere-Küçükdere Mahallesi

Bu akşam Milletvekilimiz Sayın Ali Taylan Öztaylan’ın katılımlarıyla Büyükdere ve Küçükdere Mahallemizdeki hemşerilerimiz ile bir aradaydık. Bizleri büyük bir coşku, sevgi ve samimiyetle karşılayan hemşerilerime misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bu birlik, gelecek zaferlerin müjdecisidir!

📍Çakırdere Mahallesi

Ak Parti Milletvekilimiz Ali Taylan Öztaylan, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve teşkilat mensuplarınız ile birlikte bugünkü iftar programında Çakırdere Mahallemizde hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Yapılan hayrın ve tutulan oruçların kabul olmasını diliyoruz.

📍Çamdibi Mahallesi

Her zaman olduğu gibi, hemşehrilerimizle gönül gönüle, bir aradayız. Teravih namazı sonrası Çamdibi Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizlere gönül kapılarını açan, tebessümlerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

📍Eseler Mahallesi

Eseler Mahallemizdeki Gençlerimizin düzenlemiş olduğu iftar programında kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yapılan hayrı kabul eylesin.

Esnaf Ziyaretlerimiz

Adım adım kucaklaşmaya, hasbihal etmeye devam ediyoruz. Her zaman yanımızda olan, desteğini esirgemeyen esnaf ve hemşehrilerimizi Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Teşkilat Mensuplarımız ve gönüldaşlarımız ile birlikte ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik ettik.

📍Kocaseyit Mahallesi

Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam… Kocaseyit ve Tekeler Mahallemizdeki vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hoş sohbetlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.Gönül birliği ile çıktığımız bu yolda hizmetlerimizi el ele, omuz omuza, birlikte gerçekleştireceğiz.

📍Hamambaşı, Yarbaşı ve Temaşalık Mahalleleri

Bu akşam teravih namazı sonrası Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Teşkilat Mensuplarımız ve gönüldaşlarımız ile birlikte Hamambaşı, Yarbaşı ve Temaşalık Mahallelerimizde bulunan esnaflarımızı, hemşehrilerimizi ziyaret ederek hasbihal ettik. Tüm hemşehrilerimize Hayırlı Ramazanlar Dileriz.

Hayır Cemiyetlerine Katıldık

Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde düzenlenen hayır cemiyetlerine katılım sağladık. Yapılan tüm cemiyetleri Allah kabul eylesin.

📍Büyükşapçı Mahallesi

Coşkuyla, heyecanla, azimle, kararlılıkla.. En önemlisi hemşehrilerimizin bu desteğiyle inandığımız yolda yürüyoruz biz! Gönlümüzün herzaman bir olduğu Büyükşapçı Mahallemizdeki hemşehrilerimize bizleri candan dinledikleri ve güzel ağırlamaları için teşekkür ediyorum.

📍Küçükşapçı Mahallesi

Gönülden gönüle bir yol var diyerek, yolumuza hiç durmadan devam ediyoruz! Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyeleremiz ve Ak Davamıza gönül veren hemşehrilerimiz ile birlikte Küçükşapçı Mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile buluştuk. Destek ve duaları için her bir hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz .Hep birlikte, desteğinizle yolumuza devam inşallah.

Yücel Yılmaz Şehir Yönetim Manifestosuna Katıldık

Söz Uçar Eser Kalır, Projeler Hazır! Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Yücel Yılmaz Şehir Yönetim Manifestosunda Türkiye Yüzyılında Balıkesir’e kazandıracağı vizyon projelerini tanıttığı programa katılım sağladık. Balıkesir’imize değer katacak bu projeler, ilimize ve ilçelerimize şimdiden hayırlı olsun…

📍Eğmir Mahallesi

Biz bu millete hizmetkâr olmaktan, milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz! Cumhur İttifakı olarak bu akşam Eğmir Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik.Her konuda desteklerini bizden esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye yüzyılında ilçemize yakışır hizmetlerin devamı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

📍Dereören Mahallesi

Gönüllerimiz bir, özümüz bir, sözümüz bir! Bu akşam Dereören Mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile buluştuk. Dereören Mahallemizde bizleri samimiyetle bağrına basan hemşehrilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımızın hayır duası ve desteğiyle 31 Mart’a yürüyoruz!

Pazaryeri ve Esnaf Ziyareti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemiz pazar yeri ve esnaflarımızı ziyaret ederek kadınlarımıza karanfil takdim edip günlerini kutladık. Hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun…

Arı Kovanı dağıtımı gerçekleştirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye Binamız önünde Arıcılığı Geliştirme Projesi kapsamında Arı Kovanı dağıtımı gerçekleştirildi. İlçemiz üreticileri başta olmak üzere desteklerden faydalanan tüm üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun. Üreticilerimizi her daim destekleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a teşekkür ederiz.

Sayın Mehmet Özhaseki’yi Ağırladık

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi İlçemizde ağırdık. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.

📍Sarnıç Mahallesi

İşimiz hizmet, davamız memleket. Biz gücünü milletten alan, milletiyle bütünleşen ve bu güçle #TürkiyeYüzyılı hedefine yürüyen bir davanın neferleriyiz. Sarnıç Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştuk. Birliğimiz beraberliğimiz daim, gönlümüz hep bir olsun.

📍Halılar Mahallesi

Samimiyet, tevazu ve muhabbet ile #YenidenHavran diyoruz. Cumhur İttifakı olarak Halılar Mahallemizi ziyaret ettik. Halılar Mahallemizdeki hemşehrilerimize nazik misafirperverlikleri, güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

📍Hüseyinbeşeler Mahallesi

Sevdamız Havran, Gayemiz Hizmet, Gücümüz Millet. Hüseyinbeşeler ve Musluk Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Bu akşam da bizleri samimiyetle bağrına basan, hizmet aşkımızı artıran değerli hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ediyoruz.

📍Kobaklar Mahallesi

Ne mutlu bize ki; gönüllerde yer alabilmişiz. Huzurumuz ve sevincimiz her daim bir; muhabbetimiz daim olsun. Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Teşkilat Mensuplarımız ve gönüldaşlarımız ile birlikte Kobaklar Mahallemizi ziyaret ettik. Destek ve duaları için her bir hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Hep birlikte, desteğinizle yolumuza devam inşallah.

Sabun Fabrikası Faaliyete Geçti

Belediyemiz özkaynakları ile satın aldığımız İnönü mahallemizdeki atıl durumdaki eski zeytinyağı fabrikasını Güney Marmara Kalkınma Ajansı hibe desteği ile Sabun Fabrikasına dönüştürdük.

Okuma Etkinliğine Katıldık

Havran Özel Körfez Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ‘Okuma Etkinliğine’ katılım sağladık.Tüm çocuklarımızı tebrik eder, daha nice başarılarını görmek ve vesile olmak isteriz.

Fidan Dikim Etkinliğine Katıldık

Havran Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen fidan dikimine katılım sağladık. Gençlerimiz ile birlikte böylesine güzel projelerde bizde varız dedik.
“Her Genç Bir Fidan, Her Fidan Bir Hayat”

📍Hallaçlar Mahallesi

Cumhur İttifakı olarak bu akşam Hallaçlar Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her konuda desteklerini bizden esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Gönül birliği ile çıktığımız bu yolda hizmetlerimizi el ele, omuz omuza, birlikte gerçekleştireceğiz.

Sivil Toplum Kuruluşları Ziyareti

Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Odalarımız ve Esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Sercan Şık, Meclis Üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte HAVSER, ŞAPTUR Kooperatiflerine ziyarette bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

📍Çakmak Mahallesi

Bu akşam Çakmak Mahallemizde hemşehrilerimizle bir aradaydık. Bizleri büyük bir coşku, sevgi ve samimiyetle karşılayan hemşehrilerime güzel temennileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah bu coşku ile 31 Mart’ta sandıklarda rekora koşacağız.

📍Taşarası Mahallesi

Mahalle mahalle gezerek hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizlere gönül kapılarını açan Taşarası Mahallemizdeki hemşehrilerilerimize teşekkür ediyoruz.

📍Eseler Mahallesi

Eseler Mahallemizdeki Gençlerimizin düzenlemiş olduğu iftar programında kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yapılan hayrı kabul eylesin.

📍Karaoğlanlar Mahallesi

Milletimize hizmet yolunda her kapıyı çalıyor, gönüllere dokunuyoruz. Bu akşam ikinci ziyaretimiz Karaoğlanlar Mahallemiz.
İlginize, samimiyetinize ve yüreğinize sağlık. Gerçek Belediyecilik ile bir sonraki döneme hazırız ve kararlıyız.

Hayır Cemiyetlerine Katıldık

Ak Parti İlçe Başkanımız Sercan Şık, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sadettin Kul, Meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde düzenlenen hayır cemiyetlerine katılım sağladık. Yapılan tüm cemiyetleri Allah kabul eylesin.

📍Çakırdere Mahallesi

Hizmet aşkıyla yapılması gereken ne varsa biz yaptık yine biz yapacağız! Bu akşam Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, teşkilatlarımız ve gönüldaşlarımız ile birlikte Çakırdere ve Kozdere Mahallemizi ziyaret ettik. Yoğun ilginize, samimiyetimize ve yüreğinize sağlık.

📍Karalar Mahallesi

Mahalle ziyaretlerimiz ilk günkü aşk ile devam ediyor. Bu akşam Karalar Mahallemizi ziyaret ettik. Birlik ve beraberlik ruhunu daima diri tutarak, hizmet aşkıyla şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’a Hazırız.

Gençlik Buluşması

Genç kardeşlerimin gözlerindeki ışıltı, heyecanları ve fikirleriyle “Türkiye Yüzyılı” hedeflerimize coşkuyla yürüyoruz. Bugün “Bizim Semtin Gençleri”yle beraberdik.
Enerjik, dinamik ve heyecanlı bir gençlikle 31 Mart seçimlerine hazırız, kararlıyız.

Hayır Cemiyetlerine Katıldık

Ak Parti İlçe Başkanımız Sercan Şık, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sadettin Kul, Meclis üyelerimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte İlçemizde merkez ve kırsal mahallelerimizde düzenlenen hayır cemiyetlerine katılım sağladık. Yapılan tüm cemiyetleri Allah kabul eylesin.